Karijera

U želji da podignemo naš restoran na još jednu višu stepenicu u smislu organizacije i kvalitete rada u potrazi smo za osobljem koji bi nam po našoj procjeni pomoglo u ostvarivanju takvih ciljeva. Tražimo motivirane osobe koje vole restoranski posao i žele se uhvatiti izazova kako smo se i mi uhvatili s otvaranjem restorana drukčijeg sadržaja što su kupci i prepoznali.

Health & Joy traži KONOBARA - odlična prilika za mlade i odgovorne!

U potrazi smo za osobom koja bi se željela okušati u konobarskom poslu u našem veselom bistrou zdrave, domaće hrane!

Smatraš se brzim, organiziranim i timskim igračem, spremnim usvojiti nova znanja i pokazati svoje umijeće u kuhanju najbolje kave ili pripremi super zdravih sokova?

Health & Joy traži pomoćnog konobara - odlična prilika za mlade i odgovorne!

Zanima te rad sa najkvalitetnijim pićima & napitcima? Spreman/na si pokazati svoju kreativnost? Želiš da netko cijeni tvoj doprinos poslu?

Ukolilo si na sve potvrdno odgovorio/la, idealan si kandidat za naš mladi tim i veselo radno okruženje! Možemo ti obećati radno vrijeme bez prekovremenih sati, stimulirajuća primanja sa bonusima, topli obrok na naš račun te ugovor o radu na duge staze.

Sve zainteresirane molimo da pošalju svoj kratki životopis na e-mail info@health-n-joy.com ili da se jave direktno na broj mobitela 095 8037 661 za dodatne informacije.

Što ćeš raditi:

Pripremat ćeš i posluživati kave, osvježavajuće napitke i smoothieje, možda čak i izmiksati par tajnih recepata!

Držat ćeš šank čistim i urednim, jer čista radna površina je ključ sretnih gostiju.

Brinut ćeš se za naše goste kao da su tvoji prijatelji - uvijek s osmijehom i ljubaznošću.

Pomoći ćeš s održavanjem zaliha, jer bez zaliha, nema ni smoothieja, a ni pića!

Što tražimo od tebe:

Mlad/a si, voljan/na si probati nešto novo i odgovorno se nositi s obavezama.

Voliš ljude i imaš super komunikacijske vještine - bez srama se upuštati u razgovore!

Ako znaš nešto o radu u bistroima, super! Ako ne, ne brini, naučit ćemo te!

Ne plašiš se raditi u dinamičnom okruženju - uvijek se nešto događa u bistroima!

Ukoliko misliš da si prava osoba za ovaj posao, pošalji nam svoj životopis na info@health-n-joy.com, nazovi na kontakt broj 0958037661 i svrati do nas u bistro kako bismo porazgovarali i dogovorili se oko radnog vremena. Vidimo se!

Bistro radi sve dane osim ponedjeljkom od 9 do 22h. Nema prekovremenih sati rada, svaka minuta odrađena na poslu se obračunava.
Ugovor na neodređeno vrijeme!

Ukoliko ste se pronašli u traženim opisima, budite slobodni kontaktirati nas putem Facebooka, Instagrama, naše kontakt mail adrese s kratkim opisom o sebi i o dosadašnjem radnom iskustvu.