Karijera

U želji da podignemo naš restoran na još jednu višu stepenicu u smislu organizacije i kvalitete rada u potrazi smo za osobljem koji bi nam po našoj procjeni pomoglo u ostvarivanju takvih ciljeva. Tražimo motivirane osobe koje vole restoranski posao i žele se uhvatiti izazova kako smo se i mi uhvatili s otvaranjem restorana drukčijeg sadržaja što su kupci i prepoznali.

Osoba za održavanje lokala

Najdraži jutarnji miris ti je miris kave?Odlično barPridružite se našem timu kao Osoba za Održavanje Lokala i pomozite nam stvoriti inspirativno okruženje za naše goste! Ako ste marljivi, motivirani i imate ljubav prema detaljima, ovo je idealna prilika za vas!


2-3 sata posla kroz jutro, slobodan dan (ponedjeljak) za oporavak i uživanje u vlastitom vremenu.


Prijava na pola radnog vremena, pružajući vam fleksibilnost u balansiranju posla i privatnog života.ataš s tanjurima i rad s ljudima ti je užitak? Ovo je odlična prilika za tebe!
Pošaljite svoj životopis i motivacijsko pismo na info@health-n-joy.com kako biste se prijavili za ovu priliku. Veselimo se što ćemo vas upoznati i zajedno graditi svijet zdravlja i radosti!

Konobar/Konobarica

Najdraži jutarnji miris ti je miris kave?
Odlično barataš s tanjurima i rad s ljudima ti je užitak? Ovo je odlična prilika za tebe!

Pošalji svoj životopis kako biste se prijavili za ovu priliku. Veselimo se što ćemo vas upoznati i zajedno graditi svijet zdravlja i radosti!

Otvorena molba

Tražimo strastvene i energične pojedince koji žele biti dio našeg tima u ugostiteljskoj industriji.
 Ako dijelite našu ljubav prema hrani i gostoprimstvu, slobodno nam se javite i pošaljite svoju otovorenu molbu!

Bistro radi sve dane osim ponedjeljkom od 9 do 22h. Kolektivni godišnji je početkom 8. mjeseca. Nema prekovremenih sati rada, svaka minuta odrađena na poslu se obračunava.

Financijski uvjeti dogovaraju se direktno na razgovoru za posao jer nemamo fiksne uvjete, već iste dogovaramo individualno gledajući želje kandidata, stanje tržišta i samu procjenu kvalitete radnika.

Ugovor na neodređeno vrijeme. Prijava obavezna, plaćanje preko računa.


Ako ste se pronašli u traženim opisima, budite slobodni kontaktirati nas putem Facebooka, Instagrama, naše kontakt mail adrese s kratkim opisom o sebi i o dosadašnjem radnom iskustvu.